Hart tot Hart Coaching

Zelfvertrouwen top 1

Datum: Donderdag 5 sept

Tijd: 19.30 tot ca. 22.30 uur

Locatie: Heeze

Investering: 35,-

 

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen

Wanneer je een gezond zelfvertrouwen hebt, vindt je jezelf prima zoals je bent. Je staat krachtig, op beide benen in het leven. Het is niet zo dat je je nooit onzeker voelt, maar je kunt daar prima mee omgaan.


Heb je een gebrek aan zelfvertrouwen, dan is het lastiger om vol in het leven staan. Je hebt (net als iedereen) prachtige kwaliteiten en goede ideeën, maar op het moment dat je daar meer mee wilt gaan doen, nemen de twijfels het over. Kan ik dat eigenlijk wel? Ben ik wel goed genoeg? Wat zouden ‘ze’ daarvan vinden? Kan ik het niet beter aan een ander overlaten? De onzekerheid slaat toe. En je besluit om het maar niet te doen. Want waarschijnlijk wordt het toch niks...

En zo krijgt het gebrek aan zelfvertrouwen steeds meer invloed op jouw leven. Je blijft misschien hangen in werk wat niet echt meer bij jou past. Je zit vast in vriendschappen of relaties die eigenlijk niet meer kloppen. Je bent bang voor afwijzing. Of hebt moeite met het krijgen van complimenten of kritiek. Kortom; het belemmert jou om jezelf echt neer te zetten en dat te gaan doen wat je hart je ingeeft.

Op deze avond gaan we, d.m.v. systeemopstellingen, stappen zetten om te groeien in zelfvertrouwen. Het wordt een avond met weinig theorie en vooral veel voelen.

Deze avond is inclusief koffie, thee & lekkers.

Kom je mee groeien in zelfvertrouwen?

info@harttothartcoaching.nl - 06 184 407 88 - © 2020 Hart tot Hart coaching