Hart tot Hart Coaching

VV top

Datum: Zondag 8 maart

Tijd: 11.00 tot 17.00 uur

Locatie: Eindhoven

Prijs: 25,- incl. koffie, thee, lekkers en een simpele lunch

Vrouw & Vrijheid

Zondag 8 maart is het internationale vrouwendag. Een mooie dag om met een groep vrouwen samen te komen om te praten, te delen, te lachen en te eten.

Het thema van dit jaar is vrijheid. Leven in, en vanuit, vrijheid is iets wat voor veel vrouwen (en mannen) niet vanzelfsprekend is. Dit kan o.a. komen door leefomgeving, maar vrijheidsbeperking zit ook in jou. Ga maar eens bij jezelf na; voel jij je helemaal vrij om te doen, laten en zeggen wat je wil? Of heb je de neiging je aan te passen? Voel je soms druk van je omgeving? Hoe beperk jij jezelf?

Tijdens deze dag gaan we op een toegankelijke manier over vrijheid en andere onderwerpen met elkaar in gesprek. Dit doen we zowel in tweetallen als in groepjes.
Daarnaast gaan we verschillende kleine oefeningen doen en (voor wie wil) met een mini-opstelling contact maken met jouw innerlijke vrijheid.

Vrouwen van alle leeftijden (vanaf 18 jaar) zijn van harte welkom. Wel fijn als je open kunt staan voor het verhaal van vrouwen die wellicht een totaal andere kijk op het leven hebben. Want mede daardoor kunnen we elkaar echt horen, steunen en samen groeien.

Deze dag wordt georganiseerd door Hart tot Hart coaching in samenwerking met Miriam Sanders Art.

info@harttothartcoaching.nl - 06 184 407 88 - © 2020 Hart tot Hart coaching