Hart tot Hart Coaching

Vrede top

Data:
2020: 31 okt, 21 nov en 12 dec
2021: 3 jan, 16 jan en 30 jan

Tijd: 10.00 tot ca. 17.00 uur

Locatie: Eindhoven

Kosten: 85,- per workshopdag incl. lunch, koffie, thee & lekkers

 

Vrede in jezelf

Vrede in jezelf

We maken met zijn allen een enerverende tijd mee. Er gebeurt veel en het is bijna onmogelijk om daar niet op een of ander vlak door geraakt te worden. Veel donkere stukken komen aan de oppervlakte, zowel op collectief als individueel niveau. Een mooie kans dus om die maar meteen op te pakken... ;))

Tijdens deze 6-daagse workshop gaan we aan de slag met thema’s die essentieel zijn in deze tijd, namelijk: Vertrouwen - Verbinding - Vrijheid - Vuur - Vreugde - Vrede

Dag 1 - Vertrouwen
Vertrouwen is makkelijk in tijden dat alles goed gaat. Maar wanneer het tegenzit, is dat heel wat moeilijker. En al lijkt het vaak niet zo, toch heb je ook op zo’n moment een keuze: laat je de angst regeren of kies je voor (meer) vertrouwen?
Tijdens deze dag gaan we kijken wat je nodig hebt om meer te vertrouwen, zodat je ook in stormachtige tijden beter in je basis kunt blijven.

Dag 2 - Verbinding
Verbinding is essentieel. Verbinding met de wereld om je heen, maar eerst en vooral met jezelf. Wanneer je de verbinding met jezelf (deels) kwijt bent, ben je makkelijker te beïnvloeden door oordelen en meningen van de buitenwereld. Je past je sneller aan en je geeft vaak te veel. Wat er weer voor zorgt dat je nog meer bij jezelf weggaat en steeds afhankelijker wordt van ‘de ander’. Kortom, een vicieuze cirkel en het wordt steeds lastiger te voelen wie jij nu eigenlijk echt bent en wat jij echt wilt.
Tijdens deze dag gaan we kijken waar je de verbinding met jezelf loslaat en wat je nodig hebt om die verbinding weer te gaan herstellen.

Dag 3 - Vrijheid
Vrijheid is een groot goed! Dat klinkt wellicht wat afgezaagd, maar daarmee is het niet minder waar. In deze tijd hebben veel mensen het gevoel dat ze in hun vrijheid beknot worden. En hoewel dat uiterlijk het geval kan zijn, zit het gevoel van vrijheid in jou. En innerlijke vrijheid kan niemand je afnemen. Behalve…. jijzelf.
Tijdens deze dag gaan we ervaren hoe vrijheid voelt. En kijken wat jou tegenhoudt om je innerlijk vrij(er) te voelen. Maar ook; respecteer je de vrijheid van anderen?

Dag 4 - Vuur
Innerlijk vuur staat voor kracht, warmte, licht en passie. Als je contact maakt met je oerkracht ben je in staat bergen te verzetten. Durf jij te zijn wie je echt bent? Of laat je jezelf liever klein houden? Ingetogen en aangepast aan jouw omgeving?
Tijdens deze dag gaan we contact maken met jouw innerlijk vuur en stappen zetten om (meer) in je kracht te staan.

Dag 5 - Vreugde
Vreugde geeft het leven sprankeling en kleur. Momenten van vreugde doen angst en problemen even vergeten en laten je voelen dat je leeft. Hoe dieper je vreugde ervaart, hoe beter je kunt genieten van het moment en je dus meer aanwezig bent in het nu. Extra pluspunt: vreugde werkt ook aanstekelijk. 🙂
Tijdens deze dag gaan we kijken waar jij echt blij van wordt. En waarom je dat wellicht niet (of niet vaak) doet.

Dag 6 - Vrede
Vrede is de afwezigheid van conflict en strijd en geeft rust en harmonie. Op het moment dat je vrede ervaart, ben je in een staat van een-zijn met jezelf en verbonden met de wereld om je heen. Zonder dat je er iets mee ‘moet’. Even niks veranderen. Geen druk, geen prestatie, geen beter weten, niet vechten, overtuigen, eisen, domineren, maar gewoon zijn. Zonder oordeel en in liefdevolle aanwezigheid.
Tijdens deze dag gaan we ervaren hoe vrede voelt en wat je nodig hebt om dichter bij het gevoel van vrede in jezelf te komen.

Deze workshop is bedoeld voor vrouwen die al wat ervaring hebben met opstellingen en/of intuitieve ontwikkeling.

Coronaregels
We volgen de richtlijnen van het RIVM. Mochten de maatregelen worden aangepast, waardoor het niet meer mogelijk is bij elkaar te komen, worden de workshops verschoven naar een later tijdstip.

info@harttothartcoaching.nl - 06 184 407 88 - © 2020 Hart tot Hart coaching