Hart tot Hart Coaching

Loslaten top 1

Datum: Zaterdag 15 dec

Tijd: 10.00 tot ca. 17.00 uur

Locatie: Geldrop

Investering: 85,- incl. lunch

In liefde loslaten

Je moet het ‘gewoon’ loslaten. Het is zo makkelijk gezegd. Maar voor veel mensen is het een van de moeilijkste dingen om te doen. Want hoe laat je los? Hoe laat je iemand los die uit je leven is, maar die je nog steeds zo mist? En hoe laat je oude ervaringen los, die nog steeds zo veel impact op jou hebben?

Sommige dingen zijn moeilijker om los te laten dan andere. Een grote liefde of traumatische ervaring loslaten kost tijd. Het is een intensief proces wat bestaat uit vele stappen. En begint met het zetten van de eerste stap. Met het nemen van de beslissing dat het voor jou tijd is om los te gaan laten. Omdat het jou niet langer helpt vast te blijven houden aan iets wat is geweest.

Wanneer je zover bent dat je echt kunt loslaten, geeft dat een gevoel van rust en vrijheid. En ruimte om je leven weer vanuit jezelf te kunnen gaan leven. Zonder de (continue) aanwezigheid van de pijn, het verdriet, het gemis.

Loslaten is pijn loslaten en liefde in je hart toelaten.

Tijdens deze workshop gaan we loslaten wat je niet meer mee hoeft te nemen naar het nieuwe jaar. Dit doen we grotendeels via systeemopstellingen. Het is een workshop met weinig theorie en vooral veel voelen en ervaren.

Kom je mee loslaten, zodat je lichter het nieuwe jaar tegemoet kan gaan?

 

info@harttothartcoaching.nl - 06 184 407 88 - © 2020 Hart tot Hart coaching