Hart tot Hart Coaching

Familieopstelling top 1

Datum: Donderdag 5 en 19 maart en 2 april

Tijd: 19.30 tot ca. 22.30 uur

Locatie: Geldrop

Prijs: 125,-

Kennismaken met familieopstellingen

Heb je wel eens een (familie)opstelling gedaan en wil je er graag meer over weten? Of heb je er over gehoord en ben je benieuwd hoe het nu eigenlijk werkt? Dan is deze workshop wellicht iets voor jou.

Iedereen maakt deel uit van een familie. En iedere familie heeft zo ‘zijn dingetjes’. Bij de een kan dat heftiger zijn dan bij de ander. Maar toch neemt iedereen patronen, overtuigingen en gedrag mee uit de familie waarin we zijn opgegroeid. Helaas nemen we vaak niet alleen de mooie, maar ook de beperkende dingen mee. Veel persoonlijke problemen, relatieproblemen en onverwerkte pijn komen namelijk voort uit verstrikkingen in het familiesysteem.

Een (familie)opstelling is een krachtige methode om onbewuste, belemmerende patronen aan het licht te brengen en geeft mogelijkheden om ons los te maken uit deze verstrikkingen.

Aan degenen die nog nooit (familie)opstellingen hebben gedaan, is het lastig om in een paar woorden uit te leggen wat het inhoudt. Zo’n opstelling begrijp je meestal pas door hem zelf te ervaren en is vaak een bijzondere beleving.

Tijdens deze workshop leer je in drie avonden meer over familieopstellingen. Je krijgt theorie en we gaan familieopstellingen doen, zodat je zelf kunt ervaren waarom het zo helend kan werken.

Deze avonden zijn inclusief koffie, thee en lekkers.

 

info@harttothartcoaching.nl - 06 184 407 88 - © 2020 Hart tot Hart coaching