Hart tot Hart Coaching

Workshop geneog top 1

Datum: Zaterdag 19 okt

Tijd: 10.00 tot 17:00 uur

Locatie: Heeze

Investering: 85,- incl. koffie, thee, lunch & lekkers

Ik ben niet goed genoeg

Ik ben niet de moeite waard... Ik doe er niet toe... Ik kan het toch niet... Dat lukt mij nooit...
Allemaal negatieve overtuigingen die velen van ons herkennen. En die je enorm kunnen belemmeren in je leven. Want negatieve overtuigen zijn een voedingsbodem voor angst. En vanuit die angst is het lastig om de stappen te zetten die jij graag zou willen zetten. 

Wanneer je je niet goed genoeg voelt, maak je je kleiner dan de ander. Je neemt niet je eigen ruimte in, past je vaak aan, probeert de ander pleasen, neemt met minder genoegen, hebt moeite met nee zeggen of je eigen hart te volgen.

Maar het kan ook zo zijn dat je juist jezelf gaat overschreeuwen. Je neemt te veel ruimte in, wilt overal bij zijn, alles perfect doen, continu gehoord worden en in het middelpunt van de aandacht staan.

Beide manieren zijn overlevingsstrategieën die je gebruikt, omdat je (vaak onbewust) bang bent om afgewezen te worden. Want als je afgewezen wordt, is er meteen dat stemmetje wat zegt; zie je wel, ik ben niet goed genoeg... Ik doe er niet toe... Ik hoor er niet bij...
En dat kan zo pijnlijk zijn om te voelen, dat je alles doet om daar bij weg te blijven. Alleen zorgt die strategie er ook voor dat je wegblijft bij je eigen kracht, je eigen kwaliteiten, je passie etc.
En ook al kunnen ze heel echt voelen, de overtuigingen zijn simpelweg NIET WAAR. Want waarom zou jij niet goed genoeg zijn en alle anderen mensen wel? Waarom zou jij het niet verdienen om jouw ruimte in te nemen? Om jouw dromen waar te maken?

Want jij bènt een volwaardig, waardevol en liefdevol mens. Jij hèbt prachtige kwaliteiten en veel liefde in je. Tijd om daar dieper contact mee te gaan maken, zodat je voluit kunt gaan zeggen; ik ben genoeg, precies zoals ik ben! 

Tijdens deze workshop gaan we stappen zetten in het loslaten van deze overtuigen. We werken hierbij veelal met systeemopstellingen. Het wordt een dag met weinig theorie en vooral veel voelen en ervaren.

info@harttothartcoaching.nl - 06 184 407 88 - © 2020 Hart tot Hart coaching