Hart tot Hart Coaching

Slide swan top 3
Slide homepage 5 mobiel b
ik rondje b

Hallo!

Mijn naam is Rian Popeijus. Sinds 2015 werk ik als systeemcoach. Ik heb mij onder meer gespecialiseerd in thema's als liefde, vertrouwen, verbinding en seksualiteit. Deze onderwerpen komen vaak terug in de workshops. De begeleiding hiervan doe ik met veel liefde en persoonlijke aandacht. Ik maak daarbij veelal gebruik van mijn hooggevoeligheid en intuïtie. Kwaliteiten die ik als kind ook al had, maar toen nog niet als zodanig kon zien.

Als hoogsensitief (HSP) kind kon ik namelijk perfect de emoties van anderen aanvoelen. Dat maakte mij kwetsbaar, dus ben ik (onbewust) mijn gedrag gaan aanpassen aan de stemmingen van anderen en sloot mijn eigen gevoelens zo goed mogelijk af. Via dit ‘veilige’ overlevingsmechanisme heb ik lange tijd geleefd; onbewust ‘de ander voelen’ en hier passend gedrag bij vertonen. Zo ben ik gaandeweg steeds meer vanuit mijn hoofd gaan leven. En steeds minder vanuit mijn hart.

Ik ben gaan werken als ontwerper in de reclamebranche en heb voor diverse grote en kleine ondernemingen gewerkt. Een leuke tijd, maar ik gaf te veel van mezelf en kreeg er in verhouding te weinig voor terug.

Het keerpunt kwam toen ik besefte dat ik de verbinding met mezelf bijna volledig kwijt was geraakt. Ik ben toen in aanraking gekomen met systemisch werken en heb diverse opleidingen en trainingen gevolgd, zoals de opleiding systeemtherapie, familieopstellingen en intuïtieve ontwikkeling. De opleidingen die ik heb doorlopen, hebben mij enorm geholpen om mijn hoog sensitiviteit er te laten zijn, zonder overweldigd te worden door de buitenwereld. Ik heb het contact met mijn voelen weer kunnen herstellen, waardoor ik een goede balans op heb kunnen bouwen tussen hoofd en hart. Want beiden heb je nodig, maar wel in de juiste verhouding.

info@harttothartcoaching.nl - 06 184 407 88 - © 2020 Hart tot Hart coaching