Hart tot Hart Coaching

Cursus top 1
Cursus top 1 mobiel

Datum: Start zaterdag 18 jan 2020

Tijd: 10.00 tot ca. 17.00 uur

Locatie: Heeze

Duur: 6 maanden
een dag (10.00 - 17.00 uur) en een avond (19.30 - 22.30 uur) per maand

Investering: 125,- per maand, incl. koffie, thee, lunch & lekkers

Cursus LiefdeVol Leven

Nergens wordt zoveel over gepraat, geschreven, gezongen, gelachen en gehuild als over de liefde. Het kan een bron zijn van groot plezier, maar ook van intens verdriet. En we zijn er allemaal naar op zoek. Want hoe fijn zou het zijn om te kunnen leven vanuit liefde en in volle verbinding met jezelf en alles om je heen. Om je leven te kunnen leiden in vertrouwen en kracht, in plaats van angst en twijfel. Om je kwetsbaar op te durven stellen en vol te genieten van het leven in plaats van jezelf steeds te beschermen.


Dat klinkt heel mooi en ideaal. Maar zo makkelijk is het vaak niet. Want veel mensen dragen onverwerkte pijn en verdriet met zich mee. Oude ervaringen die ervoor gezorgd hebben dat je hart op slot is gegaan. Om jezelf te beschermen. En dat kan soms even nodig zijn. Maar tegelijkertijd zorgt het ervoor dat de liefde niet echt kan stromen en dat je daardoor niet het leven leidt wat je graag zou willen.

Tijdens dit traject, LiefdeVol Leven, gaan we hiermee aan de slag. De thema’s waar we mee gaan werken zijn o.a.:
  vertrouwen & zelfvertrouwen
  kracht
  kwetsbaarheid
  intimiteit
  bindings- & verlatingsangst (verbinding)
  liefde

We starten met het opbouwen van vertrouwen en kracht. Deze heb je nodig om je kwetsbaar op te kunnen stellen. Die kwetsbaarheid heb je weer nodig om (intieme) verbindingen aan te gaan en liefde toe te laten. We gaan de blokkades aankijken die jou op dit moment hierin belemmeren. Deze gaan we oppakken en verwerken, zodat je steeds meer vanuit je hart en in verbinding met jezelf kunt gaan leven.

De cursus duurt 6 maanden en bestaat uit 7 dagen en 4 avonden. Per maand komen we een dag en een avond samen. We behandelen een stukje theorie, maar gaan vooral veel zelf aan de slag met (grotendeels) systeemopstellingen en enkele andere oefeningen.

Data
We starten zaterdag 12 oktober. De overige data volgen nog.

De avonden worden gehouden in Geldrop en de dagen in Heeze.

Jouw investering is 125,- per maand voor een dag en een avond in de maand. De dag is inclusief koffie, thee, lunch & lekkers en de avond is inclusief koffie, thee & lekkers.

Mocht je een dag niet kunnen, kun je dat inhalen op de laatste lesdag.

info@harttothartcoaching.nl - 06 184 407 88 - © 2020 Hart tot Hart coaching