Hart tot Hart Coaching

Slide swan top 3
Slide homepage 5 mobiel b

Reacties van deelnemers

Ik heb de cursus Liefdevol Leven bij Rian gevolgd, na een aantal losse opstellingen bij haar te hebben gedaan. Rian is een integere coach en geeft je op een rustige en prettige manier de ruimte om volledig jezelf te mogen zijn (en weer te worden).

Iedere opstelling was bijzonder en bracht nieuwe inzichten die op meerdere niveaus nog lang doorwerken. Rian biedt een fijne en veilige omgeving om dingen aan te kijken en op te pakken. En ze helpt je om ook verstandelijk te begrijpen wat er op een dieper niveau speelt. Ik ga met veel plezier nog een half jaar bij haar door!

Miriam

Gisteren bij Rian naar 'Een avondje vol Liefde'geweest. Ik zag het voorbij komen en de titel sprak me aan. Liefde is altijd welkom! We kregen allemaal een mini-opstelling en de mijne was mindblowing. Opstellingen zijn zo bijzonder, omdat het meteen de kern raakt, welke je nooit zou kunnen bereiken door alleen over dingen te praten.

Rian is lief, zacht en vooral ook heel oordeelloos en liefdevol. Ze benadert je echt van hart tot hart. Ze is heel intuitief en voelt mee. Als je voelt dat je liefde voor jezelf kunt gebruiken en op zoek bent naar een volgende stap, raad ik Rian (en haar avondje vol liefde) van harte aan. Het is een kadootje voor jezelf!

Ilaria

Ik heb inmiddels verschillende avonden en de cursus Liefdevol Leven gedaan bij Rian en ik heb haar leren kennen als een lieve en hartelijke vrouw waarbij je je meteen op je gemak voelt. Vanuit respect en openheid wordt gewerkt aan persoonlijke thema's die soms erg dichtbij kunnen komen, maar door het gevoel van veiligheid binnen de groep en bij Rian heb ik zeker mooie stappen kunnen maken. Ik heb echt het gevoel dat ik gegroeid ben als persoon.

Marjolein

"Een avond vol liefde" was het begin van onze kennismaking. En inderdaad het was een avond vol met liefde en voelen. Ik wist niet eens dat ik zoveel kon voelen. En wat begeleid je dat op een liefdevolle, begripvolle en mooie manier. En dat allemaal vanuit echtheid en door heel dichtbij jezelf te blijven. Respect daarvoor.

Dat smaakte naar meer. Toen jij aan gaf met een half jaar programma "Liefdevol leven" te gaan starten wist ik dat ik daar onderdeel van wilde zijn.

Wat was het een bijzonder half jaar waarin ik veel dichter bij mijzelf ben gekomen dan ik ooit ben geweest. Al vanaf de eerste dag creëerde jij een sfeer van vertrouwen en samen staan we sterk. Een hechte band ontstond al snel. Hierdoor waren alle dagen en avonden stuk voor stuk juweeltjes en een badje waarin we ondergedompeld werden in liefde met zowel haar rauwe als sprankelende kanten. Doormiddel van opstellingen en heel veel voelen en doorvoelen hielp je ons stapje voor stapje steeds dichter bij onszelf te komen en oude blokkades, hobbels en barrières achter ons te laten.

Dankjewel lieve Rian voor dit prachtige half jaar. En blijf doen wat je doet, want jij maakt de wereld absoluut een beetje ❤!

Nicole

Ik heb een traject bij Rian gedaan. Ik vond het heel spannend om dit te doen (zeker gezien de toch wat zwaardere problemen die ik had), maar Rians open, toegankelijke houding maakte het makkelijk voor mij om dingen te vertellen die ik nog niet eerder verteld had. Ze luisterde zonder dat ik het gevoel had veroordeeld te worden en dat maakte het veilig voor mij om mijn problemen echt aan te pakken. Dit deden we meestal met systeemopstellingen. Het was voor mij de eerste keer dat ik systeemopstellingen heb gedaan en ik vond het heel bijzonder. Het heeft mij veel inzichten gebracht en, belangrijker, dingen echt veranderd voor mij. Ik kan weer veel meer mezelf zijn en genieten van mijn leven. Iets wat ik lange tijd kwijt ben geweest.

Lotte

Ik heb de cursus Liefdevol Leven gevolgd bij Rian.  Ze kent de thema’s niet alleen vanuit de theorie, maar heeft ze zelf ook ervaren. Hierdoor voelde het voor mij heel veilig en vertrouwd, waardoor ik veel met Rian en de anderen deelnemers kon delen. Door haar groot invoelend vermogen ben ik tot mooie inzichten gekomen, die mij verder hebben geholpen op mijn (liefdes)pad. Ik vond het een heel bijzonder en waardevol traject waar ik heel veel aan heb gehad. Ik ben zelfs een hele leuke man tegen gekomen tijdens het traject. Hopelijk kan dit een langdurige relatie  worden dankzij de liefdevolle stappen die ik heb gezet tijdens het traject.
Ik kijk er naar uit om de cursus Liefdevol Leven in het najaar te gaan vervolgen!


Marjolein

De workshop Zelfvertrouwen was mijn eerste ervaring bij Hart tot Hart coaching. Ik had nog nooit opstellingen gedaan, dus dit was meteen mijn eerste kennismaking hiermee. Ik was deze avond de enige 'nieuwe' deelnemer. Dat vind ik soms lastig, maar Rian gaf me meteen het gevoel dat ik er bij hoorde. Ze toont veel begrip voor je situatie en laat je ervaren dat je sterker bent dan je denkt. Het was een avond met een lach en een traan en bijzondere inzichten. En ik ging met een stukje meer zelfvertrouwen naar huis. Dank je wel Rian, ik kom zeker nog terug!

Annemarie

Zowel in individuele sessies als in groepswerk heb ik liefdevolle ondersteuning mogen ontvangen van Rian in het proces van onthechten en bewustzijnsgroei.
In haar prettige en veilige begeleiding heb ik de verbinding in mezelf verder kunnen verdiepen en heb ik weer meer vertrouwen ontwikkeld in de levensstroom die altijd aanwezig is.
Haar doorleefde kennis en ervaring voelen als een duwtje in de rug om lastige thema's daadwerkelijk op te pakken en aan te gaan. 
Aardse spiritualiteit, persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling zijn voor mij de ingrediënten die ik elke keer weer terugvindt en ervaar in haar sessies.

Corine

info@harttothartcoaching.nl - 06 184 407 88 - © 2020 Hart tot Hart coaching