Hart tot Hart Coaching

Workshop top 2
Coaching top 1b mobiel

Datum en tijd: In overleg

Locatie: Eindhoven of
Den Bosch

Investering: 85,- per sessie
Een sessie duurt ong. 1½ uur
Voor particulieren
incl. btw
Voor bedrijven excl. btw

Heb je een afspraak gemaakt en kun je niet? Meld je max. 24 uur van te voren af om te voorkomen dat de kosten in rekening worden gebracht.

Bij medische klachten altijd eerst een arts raadplegen.

Coaching

Consult
Soms loop je even vast in je leven. Je zit niet lekker in je vel, voelt je verdrietig en weet niet goed hoe je daar uit kunt komen. Een of enkele consulten kunnen dan al voldoende inzicht bieden om verder te gaan.

Coachingstraject
Wanneer je een heftige ervaring te verwerken hebt of hardnekkige patronen wilt doorbreken, is het fijner als iemand langere tijd met je meeloopt. Ook als je intensief 'aan jezelf wilt werken', maar dat liever niet in een groep doet, kun je ervoor kiezen een coachingstraject te volgen.

Bij een coachingstraject starten we met een gratis en vrijblijvend kennismakings- en intakegesprek. Hierin bespreken we aan welk thema je wilt werken en welke verwachtingen je hebt. Daarna plannen we de eerste afspraak in. We maken tijdens dit traject gebruik van diverse methodieken en oefeningen, maar er wordt voornamelijk gewerkt met systeemopstellingen.

Het kan zijn dat je coachvraag gedurende het traject veranderd, groter of juist kleiner wordt. Mocht dat zo zijn, dan kunnen we het traject aanpassen.

info@harttothartcoaching.nl - 06 184 407 88 - © 2020 Hart tot Hart coaching